Schoenmaker aan huis
Utrecht

Utrecht

Schoenmaker Aan Huis komt gratis en vrijblijvend bij u aan huis in de regio Utrecht.

Al onze producten worden in Nederland geproduceerd en wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten. 

Samen goed voor meer dan 55 jaar ervaring met complexe voetproblematiek en maakt graag functionele en mooie schoenen met de modernste technieken van nu in combinatie met traditionele ambacht. U staat altijd persoonlijk met uw schoenmaker in contact.

Dus heeft u klachten aan uw voeten of bent u aan nieuwe orthopedische schoenen toe?

Stel een vraag door het contactformulier in te vullen / gebruik de Whatsapp knop of bel. 
Wij staan u graag direct te woord.

Neem direct contact op met één van onze collega's

Richard Beunder | Schoenmaker aan Huis

Richard Beunder

Stephan Wonink

Frank Roseboom

Tips/Klachtenformulier

Schoenmaker Aan Huis Nederland en haar medewerkers nemen goede zorg serieus en vinden het belangrijk dat u als client tevreden bent. Tevredenheid van cliënten en verwijzers is voor ons dan ook een belangrijk item.

Als u niet tevreden bent of als uw ervaring anders is dan verwacht, probeer dit eerst te bespreken met de orthopedisch schoenmaker. In de praktijk blijkt dat een goed gesprek tussen u, of uw naaste, en een schoenmaker het beste werkt. Dit gesprek kan gaan over uw behandeling, de verzorging, de informatie die u heeft gekregen, hoe u te woord bent gestaan of andere voor u opvallende zaken. De betrokken medewerkers kunnen misschien direct een oplossing bieden of een misverstand recht zetten. Zij gaan hier graag met u over in gesprek. Daarnaast geeft u de schoenmaker de mogelijkheid om de zorg te verbeteren. Zo kan ook worden voorkomen dat anderen iets vergelijkbaars ervaren. Op die manier maken we samen merkbaar betere zorg. Ook tips en complimenten zijn welkom.

Wenst u een klacht in te dienen bij de Geschillencommissie Zorg