Orthopedische veiligheidsschoenen: bescherming op maat

Bij Schoenmaker Aan Huis bieden we ook gecertificeerde orthopedische veiligheids- en werkschoenen die voldoen aan uw specifieke werkomstandigheden en de gevraagde voetbescherming. Ontdek de perfecte mix van functionaliteit, stijl en bescherming.

Veiligheid in stijl

Ons (semi-)orthopedisch veiligheidsschoeisel wordt afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Of u nu in de bouw, op een boerderij of in de horeca werkt. Bescherm uzelf tegen scherpe randen, zware materialen of gladheid met schoenen die hiervoor speciaal ontworpen zijn. We begrijpen uiteraard ook dat het ontwerp voor velen net zo belangrijk is als de functionaliteit. Onze moderne, op maat gemaakte schoenen zijn geschikt voor elke werkomgeving. We nemen u graag mee in ons verhaal.

Certificering

Steunzolen, semi-orthopedische schoenen of volledig op maat gemaakte veiligheidsschoenen mogen alleen worden gevaardigd door bedrijven die de Europese certificerings- en normeringsvereisten voor veiligheidsschoenen kunnen garanderen. Onze (orthopedische) veiligheidsschoenen worden beschouwd als medische hulpmiddelen en voldoen dan ook aan de Europese Normen (EN 344/345/346/347, EN ISO 20347:2012 & EN ISO 20345:2011) en de NESKRID-certificering voor orthopedisch veiligheidsschoeisel in de A-, B- en C-categorie.

Vergoeding en aanvraag

Orthopedische veiligheidsschoenen komen vaak in aanmerking voor vergoeding via het UWV. Dien een aanvraag in op de website van het UWV met een offerte van Schoenmaker Aan Huis. Wij zijn erkend door het UWV en bieden u graag gratis en vrijblijvend advies.

Uw orthopedisch schoenmaker aan huis!
Sfeerbeeld schoentechniek | Schoenmaker aan Huis

Interesse?

Bekijk welke orthopedische schoenmaker beschikbaar is in uw regio en maak een afspraak.

Neem contact op