Orthopedische veiligheidsschoenen: bescherming op maat

Bij Schoenmaker Aan Huis bieden we ook gecertificeerde orthopedische veiligheids- en werkschoenen die voldoen aan uw specifieke werkomstandigheden en de gevraagde voetbescherming. Ontdek de perfecte mix van functionaliteit, stijl en bescherming.

Veiligheid in stijl

Ons (semi-)orthopedisch veiligheidsschoeisel wordt afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Of u nu in de bouw, op een boerderij of in de horeca werkt. Bescherm uzelf tegen scherpe randen, zware materialen of gladheid met schoenen die hiervoor speciaal ontworpen zijn. We begrijpen uiteraard ook dat het ontwerp voor velen net zo belangrijk is als de functionaliteit. Onze moderne, op maat gemaakte schoenen zijn geschikt voor elke werkomgeving. We nemen u graag mee in ons verhaal.

Certificering

Steunzolen, semi-orthopedische schoenen of volledig op maat gemaakte veiligheidsschoenen mogen alleen worden gevaardigd door bedrijven die de Europese certificerings- en normeringsvereisten voor veiligheidsschoenen kunnen garanderen. Onze (orthopedische) veiligheidsschoenen worden beschouwd als medische hulpmiddelen en voldoen dan ook aan de Europese Normen (EN 344/345/346/347, EN ISO 20347:2012 & EN ISO 20345:2011) en de NESKRID-certificering voor orthopedisch veiligheidsschoeisel in de A-, B- en C-categorie.

Vergoeding en aanvraag

Orthopedische veiligheidsschoenen komen vaak in aanmerking voor vergoeding via het UWV. Dien een aanvraag in op de website van het UWV met een offerte van Schoenmaker Aan Huis. Wij zijn erkend door het UWV en bieden u graag gratis en vrijblijvend advies.

Uw orthopedisch schoenmaker aan huis!
Sfeerbeeld schoentechniek | Schoenmaker aan Huis

Interesse?

Bekijk welke orthopedische schoenmaker beschikbaar is in uw regio en maak een afspraak.

Neem contact op

Tips/Klachtenformulier

Schoenmaker Aan Huis Nederland en haar medewerkers nemen goede zorg serieus en vinden het belangrijk dat u als client tevreden bent. Tevredenheid van cliënten en verwijzers is voor ons dan ook een belangrijk item.

Als u niet tevreden bent of als uw ervaring anders is dan verwacht, probeer dit eerst te bespreken met de orthopedisch schoenmaker. In de praktijk blijkt dat een goed gesprek tussen u, of uw naaste, en een schoenmaker het beste werkt. Dit gesprek kan gaan over uw behandeling, de verzorging, de informatie die u heeft gekregen, hoe u te woord bent gestaan of andere voor u opvallende zaken. De betrokken medewerkers kunnen misschien direct een oplossing bieden of een misverstand recht zetten. Zij gaan hier graag met u over in gesprek. Daarnaast geeft u de schoenmaker de mogelijkheid om de zorg te verbeteren. Zo kan ook worden voorkomen dat anderen iets vergelijkbaars ervaren. Op die manier maken we samen merkbaar betere zorg. Ook tips en complimenten zijn welkom.

Wenst u een klacht in te dienen bij de Geschillencommissie Zorg