Previous slide
Next slide

OVAC: uw aangepaste confectieschoenen

Bij bepaalde voetproblemen kan een aanpassing aan uw eigen confectieschoenen de perfecte oplossing zijn. Bij Schoenmaker Aan Huis bieden we deze Orthopedische Voorziening Aan Confectieschoen (OVAC). Behoud het comfort van uw vertrouwde schoenen terwijl we specifieke aanpassingen doen om uw voetproblemen te verlichten of op te lossen. Deze orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen worden vaak vergoed door uw verzekeraar als daar een medische indicatie voor is. 

Eigen schoenen

Onze gespecialiseerde orthopedisch schoentechnici passen bestaande schoenen aan, zodat u kunt blijven genieten van uw persoonlijke stijl en comfort, ondanks uw voetklachten. Ontdek hoe orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen uw dagelijkse comfort kunnen verbeteren. Wij helpen graag.

Vergoeding

Wanneer er een medische indicatie is voor orthopedische aanpassingen aan u confectieschoenen, kun u in de meeste gevallen rekenen op vergoeding vanuit uw verzekering. Schoenmaker Aan Huis staat klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en te helpen bij de aanvraagprocedure, zodat uw orthopedische confectieschoenen perfect worden aangepast aan uw behoeften.

Vrijblijvend advies

Als voetproblemen u hinderen en u zoekt voetoplossingen zonder afscheid te nemen van uw vertrouwde schoenen, neem dan contact met ons op. Wij bieden professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen, zodat u snel weer zorgeloos kunt genieten van uw favoriete schoenen. Laat Schoenmaker Aan Huis u helpen om uw schoenen perfect aan te passen naar uw behoeften. Ontdek hoe we uw voetondersteuning kunnen verbeteren zonder concessies te doen aan stijl en vertrouwdheid.

Sfeerbeeld schoenspanners 1 | Schoenmaker aan Huis

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken in uw regio. Bij Schoenmaker Aan Huis helpen we graag om uw kwaliteit van leven te verbeteren door middel van op maat gemaakte orthopedische schoenen.

Neem contact op