Previous slide
Next slide

VLOS: Voet- en beenorthese Lichaam Ondersteunend Schoeisel

VLOS zijn orthopedische schoenen die speciaal ontworpen worden voor mensen die te maken hebben met voetproblemen en instabiliteit, zoals bij wondgenezing of oedeem na een operatie. Het is van groot belang om de voet in een stabiele omgeving te plaatsen voor een bevorderd herstel. Bij Schoenmaker Aan Huis bieden we hiervoor de op maat gemaakte oplossing.

Herstel

Bij VLOS speelt tijd een essentiële rol. Deze schoenen worden snel vervaardigd om de voet de beste omgeving en maximale comfort te bieden voor genezing en herstel. Medisch specialisten schrijven deze schoenen dan ook vaak voor als noodzakelijke, medische hulpmiddelen om het genezingsproces te ondersteunen. We staan u graag te woord indien u hierover meer te weten wil komen.

Vergoeding

Het goede nieuws is dat VLOS in de meeste gevallen vergoed wordt vanuit de basisverzekering. Bij Schoenmaker Aan Huis staan we klaar om u te adviseren en begeleiden bij het verkrijgen van deze medische hulpmiddelen. Wij bieden informatie over de mogelijkheden, helpen met de aanvraagprocedure en zorgen dat de op maat gemaakte VLOS snel beschikbaar is.

Voetcomfort

Bij Schoenmaker Aan Huis begrijpen we dat voetproblemen en instabiliteit ongewenst en vervelend zijn. Daarom bieden we u professioneel advies en op maat gemaakte VLOS-oplossingen. Kies voor VLOS bij Schoenmaker Aan Huis en ervaar de op maat gemaakte comfortoplossingen voor een snel herstel en de weg terug naar een gezonde, actieve levensstijl. Neem contact met ons op.

Sfeerbeeld blote voeten | Schoenmaker aan Huis

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken in uw regio. Bij Schoenmaker Aan Huis helpen we graag om uw kwaliteit van leven te verbeteren door middel van op maat gemaakte orthopedische schoenen.

Neem contact op