Previous slide
Next slide

Steunzolen en inlays op maat

Naast orthopedische schoenen kunnen op maat gemaakte steunzolen en inlays ook de nodige voetondersteuning bieden. Kom erachter hoe onze individuele voetbedden, speciaal gemaakt aan de hand van uw behoeften, optimale ondersteuning bieden en de drukverdeling tijdens het lopen verbetert.

Voetbedden

Steunzolen en inlays, ook wel bekend als individuele voetbedden, bieden ondersteuning en corrigeren de voetstand waardoor de drukverdeling evenwichtig wordt verdeeld. Ideaal voor lichte aandoeningen en beperkingen.

Vergoeding en aanvraag

In de meeste gevallen vergoeden zorgverzekeraars ook een deel van de kosten voor inlays. Raadpleeg echter altijd de polisvoorwaarden van uw verzekeraar voor specifieke informatie. Meestal is een verwijzing van een behandelend arts nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding. Bij Schoenmaker Aan Huis helpen we u graag zodat u zeker bent van de juiste zorg voor uw voeten.

Sfeerbeeld blote voeten | Schoenmaker aan Huis

Contact

Benieuwd naar onze service op het gebied van aangepaste, orthopedische steunzolen, inlegzolen, voetbedden? Neem contact op voor persoonlijk advies! We komen graag aan huis in uw regio!

Neem contact op

Tips/Klachtenformulier

Schoenmaker Aan Huis Nederland en haar medewerkers nemen goede zorg serieus en vinden het belangrijk dat u als client tevreden bent. Tevredenheid van cliënten en verwijzers is voor ons dan ook een belangrijk item.

Als u niet tevreden bent of als uw ervaring anders is dan verwacht, probeer dit eerst te bespreken met de orthopedisch schoenmaker. In de praktijk blijkt dat een goed gesprek tussen u, of uw naaste, en een schoenmaker het beste werkt. Dit gesprek kan gaan over uw behandeling, de verzorging, de informatie die u heeft gekregen, hoe u te woord bent gestaan of andere voor u opvallende zaken. De betrokken medewerkers kunnen misschien direct een oplossing bieden of een misverstand recht zetten. Zij gaan hier graag met u over in gesprek. Daarnaast geeft u de schoenmaker de mogelijkheid om de zorg te verbeteren. Zo kan ook worden voorkomen dat anderen iets vergelijkbaars ervaren. Op die manier maken we samen merkbaar betere zorg. Ook tips en complimenten zijn welkom.

Wenst u een klacht in te dienen bij de Geschillencommissie Zorg