Previous slide
Next slide

Steunzolen en inlays op maat

Naast orthopedische schoenen kunnen op maat gemaakte steunzolen en inlays ook de nodige voetondersteuning bieden. Kom erachter hoe onze individuele voetbedden, speciaal gemaakt aan de hand van uw behoeften, optimale ondersteuning bieden en de drukverdeling tijdens het lopen verbetert.

Voetbedden

Steunzolen en inlays, ook wel bekend als individuele voetbedden, bieden ondersteuning en corrigeren de voetstand waardoor de drukverdeling evenwichtig wordt verdeeld. Ideaal voor lichte aandoeningen en beperkingen.

Vergoeding en aanvraag

In de meeste gevallen vergoeden zorgverzekeraars ook een deel van de kosten voor inlays. Raadpleeg echter altijd de polisvoorwaarden van uw verzekeraar voor specifieke informatie. Meestal is een verwijzing van een behandelend arts nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding. Bij Schoenmaker Aan Huis helpen we u graag zodat u zeker bent van de juiste zorg voor uw voeten.

Sfeerbeeld blote voeten | Schoenmaker aan Huis

Contact

Benieuwd naar onze service op het gebied van aangepaste, orthopedische steunzolen, inlegzolen, voetbedden? Neem contact op voor persoonlijk advies! We komen graag aan huis in uw regio!

Neem contact op