Previous slide
Next slide

Orthopedische Schoenen Type A: maatwerk voor voetcomfort

Orthopedische Schoenen Type A worden volledig op maat gemaakt naar uw voeten. Orthopedische schoenen Type A dienen als medisch hulpmiddel voor mensen die te maken hebben met voetproblemen als gevolg van diabetes, reuma, verlammingen of voetafwijkingen. Schoenmaker Aan Huis streeft naar de optimale pasvorm en functionaliteit.

Maatwerk

Onze Orthopedische Schoenen Type A worden volledig op maat gemaakt om zo te kunnen voldoen aan uw functionele als persoonlijke behoeften. Wij geloven in orthopedische schoenen die niet alleen de gewenste voetondersteuning bieden maar ook bijdragen aan uw bewegingsvrijheid en welzijn.

Vergoeding en eigen bijdrage

Het verkrijgen van een vergoeding voor Orthopedische Schoenen Type A vereist meestal een medische verwijzing vanuit uw huisarts of medisch specialist. Uw zorgverzekeraar zal doorgaans het grootste deel van de kosten dekken. Slechts de wettelijk vastgestelde eigen bijdrage is voor u. Deze wordt jaarlijks herzien. Schoenmaker Aan Huis heeft contracten afgesloten met diverse zorgverzekeraars in Nederland, waardoor wij u extra snel kunnen helpen met uw voetproblemen.

Persoonlijke service

Bij Schoenmaker Aan Huis streven wij naar een levertijd tussen de vier en zeven weken, wat aanzienlijk sneller is dan de gebruikelijke negen weken in deze branche. Dankzij het persoonlijke contact en de efficiënte samenwerking met lokale partners verminderen we de wachttijd naar voetcomfort. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken in uw regio? Wij komen graag langs.

Aanmeten orthopedische schoenen of steunzolen

Bij het aanmeten van orthopedische schoenen passen de schoenmakers van Schoenmaker Aan Huis zowel traditionele als de nieuwste, moderne methoden toe. Van handmatige correcties met behulp van gips tot geavanceerde 3D-scantechnologie met onze speciaal ontwikkelde 3D-voetscanner. Deze geavanceerde technologie stelt ons in staat om uw voeten nauwkeurig digitaal vast te leggen om vervolgens een passende schoenoplossing aan te kunnen bieden.

Het perfecte model

De aanmeetmethoden worden opgevolgd door een plastic proefschoen. Onze orthopedische schoentechnici perfectioneren de vorm, stand en modellering voordat de definitieve medische schoenen worden vervaardigd. Bij Schoenmaker Aan Huis staat het wegnemen van uw voetproblematiek en pijnklachten voorop.

osa pagina | Schoenmaker aan Huis
osa Passen | Schoenmaker aan Huis
osa passen 2 | Schoenmaker aan Huis

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken in uw regio. Bij Schoenmaker Aan Huis helpen we graag om uw kwaliteit van leven te verbeteren door middel van op maat gemaakte orthopedische schoenen.

Neem contact op