Traditionele en nieuwste technieken

Traditionele en nieuwste technieken

Werkwijze

Rayons (zie rayon overzicht)

We komen graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Dit kan een gratis advies zijn tot een maatproduct. We zijn bekend met alle traditionele maar ook de nieuwste technieken en producten.

Afhankelijk van de klacht zijn er verschillende schoentechnische oplossingen.

Product voorbeelden

De nieuwste ontwikkeling in aanmeten:

Het maken van een 3D scan met behulp van een speciaal ontwikkelde 3D voetscanner.

Door de voet eerst te meten en daarna in een goede opstelling te zetten kunnen we tegenwoordig perfect uw voet digitaal in beeld krijgen met behulp van een 3D scanner. De maatgegevens en de 3D scan worden verwerkt door een geautomatiseerde 3D freesmachine. Zo ontstaat er een perfect op schaal gemaakte houten mal (ook wel leest genoemd) van uw voet.

Sfeerbeeld machine frees 1 | Schoenmaker aan Huis
Sfeerbeeld machine meet 1 | Schoenmaker aan Huis

Neem contact op

Tips/Klachtenformulier

Schoenmaker Aan Huis Nederland en haar medewerkers nemen goede zorg serieus en vinden het belangrijk dat u als client tevreden bent. Tevredenheid van cliënten en verwijzers is voor ons dan ook een belangrijk item.

Als u niet tevreden bent of als uw ervaring anders is dan verwacht, probeer dit eerst te bespreken met de orthopedisch schoenmaker. In de praktijk blijkt dat een goed gesprek tussen u, of uw naaste, en een schoenmaker het beste werkt. Dit gesprek kan gaan over uw behandeling, de verzorging, de informatie die u heeft gekregen, hoe u te woord bent gestaan of andere voor u opvallende zaken. De betrokken medewerkers kunnen misschien direct een oplossing bieden of een misverstand recht zetten. Zij gaan hier graag met u over in gesprek. Daarnaast geeft u de schoenmaker de mogelijkheid om de zorg te verbeteren. Zo kan ook worden voorkomen dat anderen iets vergelijkbaars ervaren. Op die manier maken we samen merkbaar betere zorg. Ook tips en complimenten zijn welkom.

Wenst u een klacht in te dienen bij de Geschillencommissie Zorg