Previous slide
Next slide

Werkwijze

Rayons (zie rayon overzicht)

Bij Schoenmaker Aan Huis hanteren we een unieke benadering om ervoor te zorgen dat uw voeten de zorg krijgen die ze verdienen. Onze werkwijze is gebaseerd op innovatie, toegankelijkheid en kwaliteit.

Aan huis dienstverlening

Bij Schoenmaker Aan Huis brengen we de dienstverlening naar u toe, waar u ook bent. Onze huis-aan-huis benadering zorgt voor persoonlijk contact, wat ook binnen ons vak van groot belang is. In heel Nederland zijn onze gespecialiseerde orthopedische schoenmakers beschikbaar om u te voorzien van de nodige zorg en advies op maat. Door deze toegankelijkheid maken we het voor iedereen eenvoudiger om de benodigde zorg te krijgen.

3D scanners

Een van onze meest onderscheidende kenmerken is het gebruik van geavanceerde 3D-scantechnologie. Met speciaal ontwikkelde 3D-voetscanners leggen we uw voeten tot in de kleinste details vast. Deze precisie stelt ons in staat om op maat gemaakte orthopedische oplossingen te bieden met een ongeëvenaarde pasvorm en voetcomfort.

Lokale productie

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze lokale productie in Nederland. Hierdoor garanderen we niet alleen kortere levertijden, maar ook een hoge mate van controle en precisie in het productieproces. Bij Schoenmaker Aan Huis geloven we in producten van A-kwaliteit die voldoen aan de strengste normen en certificeringen.

Voetcomfort

Bij Schoenmaker Aan Huis staat uw voetcomfort en welzijn centraal. We begrijpen dat voetproblemen een serieuze impact kunnen hebben op uw leven. Of u nu behoefte heeft aan semi-orthopedisch schoeisel, volledig op maat gemaakte orthopedische schoenen, inlays, steunzolen of VLOS-oplossingen, we zijn er om u te helpen. Uw voeten verdienen niets minder dan het beste, en dat is precies wat Schoenmaker Aan Huis te bieden heeft. Dus bent u op zoek naar een oplossing voor uw voetproblemen en vindt u een persoonlijke benadering daarin fijn of belangrijk? Neem contact met ons op en we komen graag snel met onze Schoenmakers bij u Aan Huis!

Uw weg naar maximale voetcomfort met Schoenmaker Aan Huis

Stap 1: Afspraak maken

Neem contact met ons op om een afspraak te maken in uw regio.
We plannen een bezoek bij u thuis of een andere geschikte locatie in.

Stap 2: Persoonlijk advies

Onze orthopedisch schoentechnicus komt bij u langs. We bespreken uw behoeften en beoordelen uw voeten en specifieke situatie.

Stap 3: 3D-scanning

We maken gebruik van geavanceerde 3D-voetscanners om uw voeten in detail vast te leggen.

Stap 4: Maatwerk en productie

Op basis van de scangegevens creëren we een op maat gemaakte orthopedische oplossing. We garanderen u lokale productie, snelle levering en topkwaliteit.

Stap 5: Toegankelijke zorg

We zullen u adviseren over het vergoedingsproces en de aanvraagprocedure. We werken samen met zorgverzekeraars om vergoedingen zo soepel mogelijk af te handelen. Er is speciale aandacht en ondersteuning voor CZ-Groep-verzekerden.

Stap 6: Comfortabel lopen

We leveren uw orthopedische schoenvoorzieningen bij u thuis af. Op weg naar meer voetcomfort en mobiliteit!

Stap 7: Nazorg en ondersteuning

We bieden nazorg en aanpassingen indien nodig. Uw welzijn en tevredenheid zijn onze voortdurende zorg.

Professioneel en Persoonlijk

Bij Schoenmaker Aan Huis staan we garant voor een professioneel en persoonlijk traject naar de oplossing voor uw voetproblemen. Onze toegankelijke aanpak en gebruik van moderne technologie zorgen ervoor dat u de best mogelijke orthopedische zorg krijgt, van het begin tot het eind.

Sfeerbeeld_machine_frees_1
Sfeerbeeld_machine_meet_1