Schoenmaker aan huis
Tiel

Tiel

Gezien de populariteit van Schoenmaker Aan Huis is er alleen nog beschikbaarheid op het vrijdag spreekuur op onze hoofdvestiging in Huissen. Parkeren voor de deur.

Heeft u orthopedisch schoeisel nodig?
Vul het contactformulier in, bel of app voor een afspraak op het Vrijdag spreekuur in Huissen.

Jorg Janssen heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de orthopedische schoentechniek en in de samenwerking met specialisten in gerenommeerde ziekenhuizen en revalidatiecentra. Het vak zit bij ons in de familie, dus ik riep al vanaf mijn 11e levensjaar dat ik orthopedisch schoenmaker wilde worden.

Na veel technische ervaring op gedaan te hebben in de regio Arnhem/Nijmegen en 10 jaar lang met veel specialisten in alle gerenommeerde ziekenhuizen in de regio Utrecht te hebben samengewerkt, besloot ik geheel zelfstandig mijn vak te gaan uitvoeren. Dit om de beste zorg te kunnen leveren aan mijn klanten. Traditioneel het gehele traject van a tot z kunnen begeleiden met de nieuwste technieken van nu.

Voetproblematiek kan variëren van groot tot klein, net zoals de oplossing hiervoor. Uw wens is mijn uitgangspunt en ik adviseer u graag gratis en vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Persoonlijke aandacht bepaald kwaliteit. Om de juiste oplossing bij een probleem te vinden is een luisterend oor van groot belang.

Stel een vraag door het contactformulier in te vullen / gebruik de Whatsapp knop of bel.
Jorg Janssen staat u graag direct te woord.