Schoenmaker aan huis
Richard Beunder

Richard Beunder

Ik wil me graag even voorstellen.

Ik ben Richard Beunder en woonachtig in Utrecht.

Na een opleiding en 4 jaar werkzaam geweest te zijn als fijnmechanicus in de metaalbranche, heb ik het roer omgegooid en me omgeschoold als Orthopedisch Schoentechnicus.

Na een deeltijd opleiding van 8 jaar was het dan zover. Eindelijk mijn einddiploma.

Na 23 jaar werkzaam geweest te zijn bij 2 Orthopedische Schoentechnische bedrijven en samenwerkingen met revalidatiecentra en ziekenhuizen met diverse revalidatieartsen en orthopedisch chirurgen, werd het tijd voor een nieuwe stap.

Een eigen bedrijf starten. Ik ben als franchisenemer ingestapt bij Schoenmaker Aan Huis Nederland B.V. , omdat het concept me erg aanstaat en ik met een super mooi team samen mag werken. Samen het verschil maken!

Dit team bestaat uit oud collega’s van de 2 bedrijven waar ik werkzaam ben geweest. Hierdoor zijn we goed op elkaar ingespeeld en kunnen we elkaars expertise gebruiken.

Dit mooie concept houdt in dat ik aan huis kom om moderne, individuele op maat gemaakte schoenen, steunzolen en aanpassingen aan confectie schoenen aan te meten. Doordat we met nieuwe technologieën (3D scanner, voorheen vaak met gipsverband) de voeten aanmeten, kan er schoon gewerkt worden. En dat is wel zo prettig wanneer ik aan huis kom.

Dit beroep doe ik met passie, gedrevenheid en ik neem graag de tijd om met de klant het gewenste model, kleur en type schoen door te spreken en goed advies te geven wat wel en niet verstandig is om te kiezen.

Ik heb veel ervaring met Reuma, Artrose, Trauma, Diabetes Mellitus . Ook de lichtere voetklachten zijn mij niet onbekend. Dus mag mijn verhaal je aanspreken dan kun je contact met me opnemen en gaan we aan de slag om een mooi en goed resultaat neer te zetten.

Stel een vraag door het contactformulier in te vullen / gebruik de Whatsapp knop of bel.
Richard Beunder staat u graag direct te woord.

Voor de regio Amsterdam is er ook de mogelijkheid om op een van onze locaties een afspraak te maken.

Rayon van Richard Beunder

Amsterdam

Hilversum

Utrecht