Schoenmaker aan huis
Frank Roseboom

Frank Roseboom

Ik ben Frank Roseboom en kom graag bij u thuis om uw orthopedische schoenen aan te meten. En dat betekent dat u niet meer naar een orthopedisch bedrijf of ziekenhuis hoeft te gaan, meestal voor een korte afspraak tijdens een overvol spreekuur. Het voordeel van de schoenmaker aan huis is dat ik de tijd heb voor de behandeling en dat u in uw vertrouwde omgeving wordt geholpen. Het is gebleken dat onze klanten dit als prettig ervaren en heel service gericht.

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als orthopedische schoentechnicus, waarbij ik veel spreekuren heb gedraaid in ziekenhuizen en revalidatiecentra. Vaak zag ik veel klanten op dezelfde dag en was het erg druk. Nu met dit Schoenmaker aan Huis concept is dat verleden tijd en dat is gunstig voor de klant en ook gunstig voor de schoenmaker. Het is fijn om mensen en hun voetproblemen extra aandacht te kunnen geven, daarmee maken we een verschil in de branche.

Mijn ouders hadden in Veenendaal een schoenenwinkel waarbij mijn moeder pedicurebehandelingen deed en mijn vader steunzolen maakte. Voordat ik op zaterdag naar de voetbal ging werkte ik in de ochtend bij mijn ouders in de zaak en vandaar dat de wereld van voeten en schoenen al op jonge leeftijd bekend was. Kleine aanpassingen aan schoenen maken en steunzolen afwerken achter de schuurmachine waren taken die ik mocht uitvoeren onder toezicht van mijn vader. Met Sky radio op de achtergrond uit een oude radio en de winkel deurbel die ons uit het werkritme haalde werd zo mijn basis gelegd voor een carrière als orthopedisch schoenmaker.

Naast werkzaam te zijn in dit mooie vak ben ik in mijn vrije tijd regelmatig aan het mountainbiken in de bossen van Amerongen en Leersum, tennis ik graag en voetbal nog steeds bij het 35+ team. Ik ben vader van een mooie dochter die Sofie heet en getrouwd met Mirjam die een eigen coach/ psychologie praktijk heeft in Veenendaal. Kortom een sportief en gezellig leven.

Rayon van Frank Roseboom

Amsterdam

Barneveld

Ede

Veenendaal