Schoenmaker aan huis
Bart Kerkdijk

Bart Kerkdijk

Ik, Bart Kerkdijk ben meer dan tien jaar actief in het schoenmakersvak. Ik ben in 2010 omgeschoold als bewegingstechnoloog naar orthopedisch schoentechnicus en heb veel kennis over kinematica, het menselijk lichaam en materialenleer. Ik begrijp hoe je mensen met complexe problemen weer op de been kan helpen. Maar ook voor relatief eenvoudige problematiek vind ik graag een oplossing. In mijn jaren in het UMCG heb ik veel ervaring op gedaan met complexe voet- en bewegingsproblematieken en dit, ook door mijn persoonlijke interesse, goed kunnen combineren met ‘sportproblematiek’. Met mijn achtergrond en vaardigheden kan ik een breed scala aan oplossingsgerichte ideeën waarmaken. Het maakt mij erg enthousiast als ik mensen met een simpele oplossing een wereld van verschil kan bieden. Mijn favoriete credo luidt dan ook; “simpel waar het kan, moeilijk waar het moet”.

Ik heb veel ervaring opgedaan met verschillende mensen en doelgroepen. Naast mijn ervaring met sporters, diabetes patiënten, mensen met reuma en mensen met neurologische aandoeningen, heb ik ook veel ervaring met jongeren en kinderen.

Met het starten van mijn eigen bedrijf en mijn eigen klantenkring op te bouwen verwacht ik dat ik de mensen nog beter van dienst kan zijn. Omdat ik uitgebreider en sneller voor u klaar kan staan en beter aan uw persoonlijke wensen kan voldoen. Met het concept; Schoenmaker aan Huis zal ik eveneens mensen met een mobiliteitsprobleem volledig tot service kunnen zijn waardoor er geen problematiek als deeltaxi’s of ander vervoer regelen meer aan de orde is. Ik kom graag bij u thuis om u verder te helpen.

Kortom, met mijn brede kennis over bewegen, het menselijk lichaam, materialen en sporten kan ik mensen niet alleen helpen met schoentechnische hulpmiddelen maar ook met oplossingen voor allerhande andere bewegings- en of sportproblematiek. Neem ook eens kijkje op de site: www.kerkdijkmaatproducten.nl

Stel een vraag door het contactformulier in te vullen / gebruik de Whatsapp knop of bel.
Bart Kerkdijk staat u graag direct te woord.

Rayon van Bart Kerkdijk

Groningen

Drachten

Beilen

Hoogeveen