Schoenmaker aan huis
Utrecht

Utrecht

Schoenmaker Aan Huis komt gratis en vrijblijvend bij u aan huis! 

Al onze producten worden in Nederland geproduceerd en wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten. 

Ron Broekhuijsen heeft meer dan 15 jaar ervaring met complexe voetproblematiek en maakt graag functionele en mooie schoenen met de modernste technieken van nu in combinatie met traditionele ambacht. U staat altijd persoonlijk met uw schoenmaker in contact.

Dus heeft u klachten aan uw voeten of bent u aan nieuwe orthopedische schoenen toe?

Stel een vraag door het contactformulier in te vullen / gebruik de Whatsapp knop of bel.
Ron Broekhuijsen staat u graag direct te woord.

Neem contact op

Schoenmaker Aan Huis richt zich op persoonlijke aandacht om samen met u hulpvragen zo goed mogelijk op te lossen. Veelal worden schoentechnische oplossingen vergoed vanuit de basis verzekering. Schoenmaker Aan Huis heeft met alle zorgverzekeraars contracten.

Het Ambacht zit Ron in het bloed. Op vroege leeftijd kreeg hij in Maarssen in de schoenmakerij de fijne ambachtelijke kneepjes uit het vak aangeleerd door zijn vader Ton Broekhuijsen.

Ron Broekhuijsen heeft meer dan 15 jaar ervaring met complexe voetproblematiek en maakt graag functionele en mooie schoenen met de modernste technieken van nu in combinatie met traditionele ambacht.

Dus heeft u klachten aan uw voeten of met lopen? Maak een afspraak door het contactformulier in te vullen of bel 06 14 86 66 04 en Ron komt naar u toe.