Schoenmaker aan huis
Tiel

Tiel

Schoenmaker Aan Huis komt gratis en vrijblijvend bij u aan huis! 

Al onze producten worden in Nederland geproduceerd en wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten. 

Jorg Janssen heeft meer dan 15 jaar ervaring met complexe voetproblematiek en maakt graag functionele en mooie schoenen met de modernste technieken van nu in combinatie met traditionele ambacht. U staat altijd persoonlijk met uw schoenmaker in contact.

Dus heeft u klachten aan uw voeten of bent u aan nieuwe orthopedische schoenen toe?

Stel een vraag door het contactformulier in te vullen / gebruik de Whatsapp knop of bel.
Jorg Janssen staat u graag direct te woord.

Neem contact op

Schoenmaker aan huis heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de orthopedische schoentechniek en in de samenwerking met specialisten in gerenommeerde ziekenhuizen en revalidatiecentra. Het vak zit bij ons in de familie, dus ik riep al vanaf mijn 11e levensjaar dat ik orthopedisch schoenmaker wilde worden.

Na veel technische ervaring op gedaan te hebben in de regio Arnhem/Nijmegen en 10 jaar lang met veel specialisten in alle gerenommeerde ziekenhuizen in de regio Utrecht te hebben samengewerkt, besloot ik geheel zelfstandig mijn vak te gaan uitvoeren. Dit om de beste zorg te kunnen leveren aan mijn klanten. Traditioneel het gehele traject van a tot z kunnen begeleiden met de nieuwste technieken van nu.

Voetproblematiek kan variëren van groot tot klein, net zoals de oplossing hiervoor. Uw wens is mijn uitgangspunt en ik adviseer u graag gratis en vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Persoonlijke aandacht bepaald kwaliteit. Om de juiste oplossing bij een probleem te vinden is een luisterend oor van groot belang.