Nieuwsbericht

Schoenmaker Aan Huis dubbel erkend!

thin

Schoenmaker Aan Huis dubbel erkend!

We hebben wat te vieren. Dankzij onze samenwerking met Voetexpert zijn wij erkend SEMH gecertificeerd en partner van De Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (kortweg SOHN).

SEMH:
De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen.

De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. De leverancier wordt regelmatig getoetst of de hulpmiddelzorg die geleverd wordt geleverd constant voldoet aan de eisen en aansluit bij de behoefte van de gebruiker. De consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip en de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.

De Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (kortweg SOHN).
De SOHN zet zich in voor professionalisering, continuïteit en digitalisering van de complexe orthopedische hulpmiddelenzorg branche om zo hoogwaardige zorgkwaliteit voor patiënten toekomstbestendig te maken en te houden.

× Stel hier uw vraag ...