Nieuwsbericht

Schoenmaker Aan Huis in uw regio?


Schoenmaker Aan Huis in uw regio?

Zie hier onze rayon's

Schoenmaker Aan Huis is zoals de naam het zegt de orthopedisch schoenmaker die bij de klant aan huis komt. Een extra service die niets meer kost

Alle orthopedisch schoenmakers van Schoenmaker Aan Huis Nederland hebben minimaal meer dan 15 jaar ervaring

Onze missie: Het verschil maken. Persoonlijk contact met uw schoenmaker in de regio met veel snellere levertijden dan de klant gewend is. De kracht van innovatie gecombineerd met kennis, ervaring en ambacht.

Maar ook de bewuste keus om al onze producten in Nederland te vervaardigen met lokale partijen. 

Ons werkwijze is een succes bij zowel klanten als voorschrijvers. Een groep gepassioneerde orthopedisch schoenmakers die tijd hebben voor hun klant met motivatie, kennis en ervaring om hulpvragen op te lossen.

En dat allemaal met de beste service: aan huis of bezoek ons op onze hoofdvestiging of spreekuur locaties in Amsterdam!

Schoenmaker aan huis Rayon overzicht 01 scaled | Schoenmaker aan Huis

Tips/Klachtenformulier

Schoenmaker Aan Huis Nederland en haar medewerkers nemen goede zorg serieus en vinden het belangrijk dat u als client tevreden bent. Tevredenheid van cliënten en verwijzers is voor ons dan ook een belangrijk item.

Als u niet tevreden bent of als uw ervaring anders is dan verwacht, probeer dit eerst te bespreken met de orthopedisch schoenmaker. In de praktijk blijkt dat een goed gesprek tussen u, of uw naaste, en een schoenmaker het beste werkt. Dit gesprek kan gaan over uw behandeling, de verzorging, de informatie die u heeft gekregen, hoe u te woord bent gestaan of andere voor u opvallende zaken. De betrokken medewerkers kunnen misschien direct een oplossing bieden of een misverstand recht zetten. Zij gaan hier graag met u over in gesprek. Daarnaast geeft u de schoenmaker de mogelijkheid om de zorg te verbeteren. Zo kan ook worden voorkomen dat anderen iets vergelijkbaars ervaren. Op die manier maken we samen merkbaar betere zorg. Ook tips en complimenten zijn welkom.

Wenst u een klacht in te dienen bij de Geschillencommissie Zorg