Nieuwsbericht

Ron Broekhuijsen schoenmaker aan huis regio Utrecht!


Ron Broekhuijsen schoenmaker aan huis regio Utrecht!

Jorg en Ron slaan de handen in een. Gezien het succes van het nieuwe concept schoenmaker aan huis is Ron Broekhuijsen beschikbaar voor de gehele regio Utrecht.

Door de jaren lange samenwerking tussen Jorg en Ron is dit een mooie stap om het succesvolle concept uit te breiden. Samen meer dan 35 jaar kennis en ervaring in de orthopedische schoentechniek.

Dus heet u voetklachten of orthopedische schoenen nodig ?
Ron komt gratis bij u langs aan huis en informeert u vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Heeft u vragen? stel deze hier.

v.l.n.r. Jorg Janssen en Ron Broekhuijsen

Jorg Janssen en Ron Broekhuijsen

Tips/Klachtenformulier

Schoenmaker Aan Huis Nederland en haar medewerkers nemen goede zorg serieus en vinden het belangrijk dat u als client tevreden bent. Tevredenheid van cliënten en verwijzers is voor ons dan ook een belangrijk item.

Als u niet tevreden bent of als uw ervaring anders is dan verwacht, probeer dit eerst te bespreken met de orthopedisch schoenmaker. In de praktijk blijkt dat een goed gesprek tussen u, of uw naaste, en een schoenmaker het beste werkt. Dit gesprek kan gaan over uw behandeling, de verzorging, de informatie die u heeft gekregen, hoe u te woord bent gestaan of andere voor u opvallende zaken. De betrokken medewerkers kunnen misschien direct een oplossing bieden of een misverstand recht zetten. Zij gaan hier graag met u over in gesprek. Daarnaast geeft u de schoenmaker de mogelijkheid om de zorg te verbeteren. Zo kan ook worden voorkomen dat anderen iets vergelijkbaars ervaren. Op die manier maken we samen merkbaar betere zorg. Ook tips en complimenten zijn welkom.

Wenst u een klacht in te dienen bij de Geschillencommissie Zorg