Nieuwsbericht

Frank Roseboom schoenmaker aan huis regio Veenendaal, Ede & Barneveld!

thin

Frank Roseboom schoenmaker aan huis regio Veenendaal, Ede & Barneveld!

Met trots presenteren wij u Frank Roseboom!

Frank is de Schoenmaker Aan Huis in regio Veenendaal / Ede / Barneveld.

Ik ben Frank Roseboom en kom graag bij u thuis om uw orthopedische schoenen aan te meten. En dat betekent dat u niet meer naar een orthopedisch bedrijf of ziekenhuis hoeft te gaan, meestal voor een korte afspraak tijdens een overvol spreekuur. Het voordeel van de schoenmaker aan huis is dat ik de tijd heb voor de behandeling en dat u in uw vertrouwde omgeving wordt geholpen. Het is gebleken dat onze klanten dit als prettig ervaren en heel service gericht.

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als orthopedische schoentechnicus, waarbij ik veel spreekuren heb gedraaid in ziekenhuizen en revalidatiecentra. Vaak zag ik veel klanten op dezelfde dag en was het erg druk. Nu met dit Schoenmaker aan Huis concept is dat verleden tijd en dat is gunstig voor de klant en ook gunstig voor de schoenmaker. Het is fijn om mensen en hun voetproblemen extra aandacht te kunnen geven, daarmee maken we een verschil in de branche.

Lees hier meer over Frank of maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Bericht Frank | Schoenmaker aan Huis

Tips/Klachtenformulier

Schoenmaker Aan Huis Nederland en haar medewerkers nemen goede zorg serieus en vinden het belangrijk dat u als client tevreden bent. Tevredenheid van cliënten en verwijzers is voor ons dan ook een belangrijk item.

Als u niet tevreden bent of als uw ervaring anders is dan verwacht, probeer dit eerst te bespreken met de orthopedisch schoenmaker. In de praktijk blijkt dat een goed gesprek tussen u, of uw naaste, en een schoenmaker het beste werkt. Dit gesprek kan gaan over uw behandeling, de verzorging, de informatie die u heeft gekregen, hoe u te woord bent gestaan of andere voor u opvallende zaken. De betrokken medewerkers kunnen misschien direct een oplossing bieden of een misverstand recht zetten. Zij gaan hier graag met u over in gesprek. Daarnaast geeft u de schoenmaker de mogelijkheid om de zorg te verbeteren. Zo kan ook worden voorkomen dat anderen iets vergelijkbaars ervaren. Op die manier maken we samen merkbaar betere zorg. Ook tips en complimenten zijn welkom.

Wenst u een klacht in te dienen bij de Geschillencommissie Zorg